За нас

 „Комфорт Пропъртис“ ООД  е специализирана в областта на посредничеството при сделки с недвижими имоти.За максимална защита интересите на клиента, агенцията дава консултации в областта на недвижимите имоти и инвестициите, съдейства за ипотечни кредити и оценки от лицензирани оценители, подготвя всички необходими документи и изготвя договори. Ние се стремим  да осигуряваме не просто посредничество, а консултантски услуги, така че клиентите ни да осъществят своите желания по максимално бърз и удобен за тях начин.
 

Нашият екип е съставен от образовани  и амбициозни млади хора, специализирани в обслужването на отделни райони и отделни видове собственост. Като опитни посредници в сферата на недвижимите имоти, ние ще Ви съдействаме да закупите, наемете, продадете или отдадете  своя имот възможно най-бързо, при най-добрите условия.Ние ще бъдем с Вас от приемането на Вашата заявка, до получаването на ключа за Вашия нов дом.

 

Компанията извършва изграждане, монтажи и сервиз на системи за сигурност: алармени системи, видеонаблюдение, пожароизвестяване, контрол на достъп, системи за периметрова охрана, системи против кражби в търговски обекти, структурно кабелни системи и други.
Ние предлагаме висококачествени продукти от най-ново поколение, съобразени с пазарните тенденции. Ние сме гарант за разработване и реализиране на ценово ефективни и висококачествени решения за сигурност.

Изпрати

Email Agent